طرز تهیه خورش گل کلم

مواد لازم :
گوشت ??? گرم
گل کلم کوچک ? عدد(کوچک)
لپه يک چهارم پيمانه
پياز سرخ شده ? الي ? قاشق
ليمو عماني ? عدد
رب گوجه فرنگي ? قاشق
زعفران دم کرده ?قاشق
نمک به ميزان لازم

زردچوبه به ميزان لازم

فلفل سياه به ميزان لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهيه :
گوشت را به گوشت را به قطعات دلخواه تقسيم مي کنيم و در روغن با پياز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمي تفت دهيد. سپس کمي آب اضافه کنيد تا پخته شود.
گل کلم را اندازه هاي گردو خرد کنيد و نمک بپاشيد و نيم ساعت بعد با روغن تفت دهيد .کساني که غذاي سرخ کردني دوست ندارندو يا از روغن پرهيز مي کنند ميتوانند اين خورش را به روش آب پز تهيه کنند .
لپه را با نمک و آب بپزيد و يا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنيد تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت ليمو عماني و نمک را هم اضافه کنيد . وقتي که ليموعماني نرم شد رب گوجه فرنگي و گل کلم را اضافه کنيد. گل کلم خيلي زود پخته و نرم مي شود سعي کنيد به قدري آنرا بپزيد که هنگام کشيدن در ظرف خورش خوري تکه تکه و له نشود آخر از همه پياز داغ و زعفران را بريزيد ? الي ? دقيقه بعد خورش آماده است.