5 ماده غذایی مفید برای مبتلایان به آلرژی

کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند توصيه مي کنند، سيب ، سبزيجات ، شيربرنج ، انجير و سيب زميني شيرين مصرف کنند.

واحد مرکزي خبر به نقل از روزنامه شيکاگو تريبيون ، به گفته کارشناسان تغذيه، سيب و سس سيب علاوه بر ويتامين سي، پتاسيم و بسياري از مواد مغذي ديگر حاوي ماده انتي اکسيداني موسوم به کوارستين دارند که به کاهش علائم حساسيت کمک مي کند.
سبزيجات ، برخي از افراد به علت مشکل در کبد يا کليه خود قادر به دفع سموم بدنشان نيستند. انباشته شدن مواد سمي در بدن ميزان التهاب و اماس را افزايش داده و سبب افزايش حساسيت در افراد مبتلا به آلرژي مي شود.
سبزيجاتي مانند گل کلم و کلم بروکلي به دفع سمومِ بدن کمک مي کند.
شير برنج ، برنج به صورت طبيعي ماده اي است که بسيار کم حساسيت ايجاد مي کند.
باوجود آنکه شيربرنج به لحاظ پروتئين غني نيست ولي براي افراد حساس به لاکتوز جايگزين خوبي براي شيرِ گاو است .
انجير، سرشار از پتاسيم است و ميزان کلسيم آن از آب پرتقال بيشتر است، بعلاوه، انجير حاوي مقادير بالاي فيبر محلول است که در جلوگيري از يبوست بسيار موثر است .
سيب زميني شيرين که غني از کربوهيدرات ها، فيبر، ويتامين ث، ب-6 و پتاسيم است و براي کاهش التهاب در افراد مبتلا به حساسيت هاي غذايي بسيار موثر است.
حساسيت از واکنش نامناسب دستگاه ايمني بدن به مواد غذايي است که دل درد، نفخ معده و بادگلو کردن بيش از حد از نشانه هاي آن است .